Milí priatelia,
rozhodla som sa vám napísať svoj príbeh, pretože si myslím, že stojí za to, aby si ho prečítali aj iní. Som matkou dvoch detí. Môj mladší syn trpí svalovou dystrofiu typu Duchenne. Je to nevyliečiteľná choroba a je geneticky prenášaná. Postihuje chlapcov, kde riziko ochorenia je 50% a pravdepodobnosť prenášačstva chybného génu u dievčaťa je 25% . Lekári mi neodporúčali mať ďalšie deti, a tak som začala užívať hormonálnu antikoncepciu, pretože som nevidela iné východisko. 
Jedného dňa som bola na spovedi u istého pátra a ten mi otvoril oči. Povedal mi, aby som s tým skoncovala, jedine pod touto podmienkou mi dá rozhrešenie. Mne sa to najskôr zdalo príliš kruté a prísne, ale urobila som to. A vôbec neľutujem. Cítim sa oveľa lepšie fyzicky, ale hlavne psychicky. Žila som stále s akýmsi pocitom viny. Aj môj duchovný život sa zlepšil a do duše sa mi vrátil pokoj.
Ak sa žena, ktorá sa stala „otrokom“ antikoncepcie, rozhodne pre metódu, o ktorej som sa dozvedela vďaka vám, zistí, že pred neželaným otehotnením sa dá chrániť aj prirodzene. To je aj môj odkaz ženám, ktoré sú v podobnej situácii ako ja. Vďaka informáciám z vašej internetovej stránky som sa oslobodila od toho zla, ktoré mi spôsobovalo nielen morálne, ale aj zdravotné problémy. 
Ďakujem a nech vám žehná Pán. S pozdravom Rea.