Zatiaľ čo sa v severských a západných štátoch vcelku úspešne indoktrinuje do škôl a škôlok gender ideológia o neutrálnosti pohlavia, kráľovská rodina svetu oznamuje pohlavie kráľovského dieťaťa, a to veľmi konkrétne: mužské. Ktorý expert nového politicky korektného jazyka vyrieši túto dilemu? Na sociálnych sieťach sa už totiž ozvali gender “experti”, ktorí prehlasujú, že toto vyjadrenie kráľovskej rodiny nie je korektné, lebo vonkajšie pohlavné znaky ešte nič neznamenajú a takéto malé dieťa si ešte nevie vybrať svoje pohlavie. Konkrétne píšu: “Nie je vari príliš skoro takto mu vnucovať pohlavie?”; “Chlapec? Nechajte ho, nech si samo vyberie čím chce byť!; “Ako transexuál som znechutený spoločnosťou, ktorá je priam posadnutá poznať pohlavie tohto dieťaťa!” alebo, “Dúfam, že William a Kate budú mať zdravé trans-dieťa”; “Mohlo by byť budúcou kráľovnou, ak bude mať šťastie”; “Samo by si malo vybrať svoje meno a svoje pohlavie”. 

Tieto “blahoželania” sú však len trpkým dôsledkom spočiatku nevinne vyzerajúcich hrátok LGBT propagandistického hnutia s ľudskými právami a ich implementáciou do škôl a verejného prostredia.

Zdroj: http://www.hlavnespravy.sk/su-kate-a-william-transfobni-podla-stupencov-gender-ideologie-nemozno-s-urcitostou-povedat-ze-kralovske-dieta-je-muzskeho-rodu/121745/