kniha.jpg
  
I keď prirodzené plánovanie rodičovstva je možné úspešne praktizovať aj napriek širokému rozsahu reprodukčných porúch, skúsenosť ukazuje, že je jednoduchšie, ak menštruačný cyklus ženy funguje správne. Manželia sú spokojnejší, keď obdobia abstinencie nie sú predlžované rôznymi nepravidelnosťami cyklu a keď využívanie neplodných období nie je narušované predmenštruačným syndrómom (PMS), dlhotrvajúcou menštruáciou alebo špinením, vaginálnymi infekciami či inými nepríjemnosťami. Pre páry využívajúce PPR na prekonanie neplodnosti je hodnotná výživa rovnako dôležitá ako zaznamenávanie príznakov plodnosti a dobré načasovanie styku.
Autorka knihy Plodnosť, cykly a výživa navrhuje konkrétne riešenia na ovplyvnenie celého radu problémov reprodukčného zdravia žien aj mužov pomocou výživy a výživových doplnkov. Nájdete v nej informácie o neplodnosti, prevencii spontánnych potratov a vývojových chýb, nevoľnosti v tehotenstve, výžive v tehotenstve a po pôrode, polycystickom ovariálnom syndróme, predmenštruačnom syndróme, predĺženom a bolestivom meštruačnom krvácaní, kvasinkových infekciách, premenopauze, nízkej sexuálnej túžbe, mužskej plodnosti, možných príčinách nepravidelných cyklov a mnoho ďalších.
S radosťou vám ponúkame jej druhé slovenské vydanie, preklad štvrtého komplexne prepracovaného amerického vydania. Knihu, ktorá má 320 strán, si za príspevok 9 € môžete objednať tu, alebo SMS-kou na 00421 908722055.