Liga pár páru sa rovnako ako po minulé roky zapojí do projektu Sviečka za nenarodené deti a keďže najbližšie číslo Novín z rodiny LPP výjde až koncom novembra, prinášame vám už v tomto čísle informácie, ktoré zverejnil  hlavný organizátor tohto podujatia - Fórum života.
     
     Deň zosnulých je jednou z najvhodnejších príležitostí na zamyslenie sa nad hodnotou života. Preto chceme v tento deň osloviť čo najviac ľudí. Hlavnou myšlienkou projektu je spojiť spomienku na zosnulých so spomienkou na deti, ktoré zomreli pred narodením. Sviečku za nenarodené deti organizujeme predovšetkým preto, aby sme si všetci, v čase, keď sme citlivejší na mystérium smrti, uvedomili osud detí, ktoré zomreli pri potrate. Zároveň, aby sme v modlitbách pamätali na ich rodičov, na tých, čo umelé potraty vykonávajú alebo ich aktívne podporujú.
     Do projektu je možné zapojiť sa viacerými spôsobmi. Predovšetkým modlitbou a ďalšími duchovnými aktivitami konanými v spolupráci s kňazom. Spomienku na zomrelé a usmrtené nenarodené deti je možné vyjadriť večer 2. novembra aj umiestnením horiacich sviečok do okien našich domovov. 
       Na informovanie o projekte budú k dispozícii letáčiky i plagáty. Súčasťou projektu je ponuka originálnych sviečok, ktoré budeme v spolupráci s laikmi a s podporou správcov farností ponúkať v kostoloch za dobrovoľný príspevok 1 euro. Výťažok z vyzbieraných príspevkov bude použitý na aktivity Fóra života v oblasti ochranu života a rodiny.
      V prípade, že sa  budete chcieť a môcť zapojiť kontaktujte priamo ústredie Fóra života, alebo nás v ústredí LPP. Rovnako ako po minulé roky budeme mať k dispozícii aj umelohmotné modely a postriebrené odznaky Nožičiek počatých detí v 12 týždni od počatia. Objednať si ich môžete cez stránku www.lpp.sk v sekcii Ponúkame